Frequente Vragen

Hoe kan ik contact opnemen met Purrifix?

Je kunt ons een e-mail sturen naar info@purrifix.com, waar ons klantenserviceteam je graag helpt met alles wat je nodig hebt!

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja.

Vanuit welk land verzenden jullie?

We verzenden vanuit Hongkong.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Aangezien we streven naar een snelle verwerking van bestellingen, dien je verzoeken tot wijzigingen/annuleringen binnen 12 uur na het plaatsen van de bestelling aan te vragen. Verzoeken na deze tijd zullen worden geweigerd. Je bestelling kan worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling nadat deze is ontvangen.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren alle belangrijke creditcards (VISA, Mastercard, AMEX), Bancontact en PayPal-betalingen.

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt?

Alle bestellingen worden afgehandeld en verzonden vanuit ons magazijn. Houd tijdens feestdagen en uitverkoopperiodes rekening met extra verwerkingstijd voor je bestelling. We verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na de besteldatum verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Houd er rekening mee dat we in het weekend niet verzenden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Vanwege de grote vraag kunnen bestellingen 2-4 weken duren voordat ze aankomen.

Wat als ik mijn bestelling niet ontvang?

Als je je bestelling niet binnen 30 dagen na verzending ontvangt, heb je recht op een volledige terugbetaling.

Worden er douanerechten en belastingen in rekening gebracht?

De prijzen die op onze site worden weergegeven zijn vrij van belastingen in Euros, wat betekent dat je mogelijk verplicht bent om douanerechten en belastingen te betalen zodra je je bestelling ontvangt. Bij aankomst op de eindbestemming kunnen er invoerrechten, belastingen en gerelateerde douanekosten in rekening worden gebracht, die worden bepaald door je lokale douanekantoor. De betaling van deze kosten en belastingen is jouw verantwoordelijkheid en wordt niet door ons gedekt. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane in jouw land. Neem voor nadere informatie over kosten contact op met je lokale douanekantoor.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Neem alsjeblieft contact met ons op via info@purrifix.com.

Wat als de ontvangen artikel(en) defect/verkeerd/beschadigd zijn?

Neem alsjeblieft contact met ons op als je een artikel hebt ontvangen dat verkeerd, incompleet en/of defect is. Vermeld alsjeblieft je bestelnummer, foto's van het artikel(en) en alle relevante referenties bij ontvangst van je pakket. We zullen ons uiterste best doen om je zaak zo snel mogelijk op te lossen.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Alle terugbetalingen worden gecrediteerd naar de oorspronkelijke betaalmethode. Als je hebt betaald met een creditcard of pinpas, worden de terugbetalingen binnen 7-10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel of annuleringsverzoek naar de bank van de kaart gestuurd. Neem contact op met de kaartuitgevende bank voor vragen over wanneer het krediet op je rekening wordt geplaatst. Als je nog geen credit voor je retourzending hebt ontvangen, volg dan deze stappen: Neem contact op met de bank/creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt geplaatst.